Waktu tayangan rasmi filem The Super Mario Bros. Movie akhirnya didedahkan! Filem The Super Mario Bros. Movie terbitan bersama Universal Pictures dan Illumination bakal ditayangkan pada 7 April 2023, menampilkan Chris Pratt sebagai pelakon suara untuk watak utama, Mario

Waktu tayangan rasmi filem The Super Mario Bros. Movie didedahkan akan mempunyai masa keseluruhan tayangan selama 1 jam 32 minit. Tempoh tayangan tersebut ternyata bersesuaian dengan tema  dan tempo filem berkenaan, yang amat bersesuaian untuk tontonan seisi keluarga dan tidak terlalu lama tempoh tayangannya. 


Filem The Super Mario Bros. Movie adalah berdasarkan permainan video terkenal Nintendo, dibintangi pelakon seperti Chris Pratt (sebagai Mario), Anya Taylor-Joy (sebagai Princess Peach), Charlie Day (sebagai Luigi), Jack Black (sebagai Bowser), Keegan-Michael Key (sebagai Toad), Seth Rogen (sebagai Donkey Kong), Fred Armisen (sebagai Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (sebagai Kamek) dan Sebastian Maniscalco (sebagai Spike).

Filem The Super Mario Bros. Movie diarahkan oleh Aaron Horvath dan Michael Jelenic, dan djadualkan untuk tayangan pada 7 April 2023.

KOMEN ANDA

Previous Post Next Post