Satu treler baharu filem Transformers: Rise of the Beasts telah diperlihatkan oleh Paramount Pictures, memperlihatkan watak-watak robot yang bakal tampil dalam filem Transformers terbaharu berkenaan. 

Menampilkan footage terbaharu, treler filem Transformers: Rise of the Beasts berkenaan menampilkan interaksi watak-watak dari filem berkenaan seperti Optimus Prime (lakonan suara oleh Peter Cullen), Arcee (lakonan suara oleh Liza Koshy), Wheeljack (lakonan suara oleh Cristo Fernández), Mirage (lakonan suara oleh Pete Davidson), Optimus Primal (lakonan suara oleh Ron Perlman) dan Airazor (lakonan suara oleh Michelle Yeoh). Unicron juga turut membuat kemunculan dalam treler terbaharu ini!

Saksikan treler baharu filem Transformers: Rise of Beasts di bawah:

BERKAITAN: Autobots Dan Maximals Bergabung Dalam Poster Filem Transformers: Rise of the Beasts

Filem Transformers: Rise of the Beasts diarahkan oleh Steven Caple Jr., dan menampilkan pelakon seperti Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Ron Perlman dan Peter Dinklage.

BERKAITAN: Saksikan Treler Pertama Filem Transformers: Rise of the Beasts

Sinopsis filem Transformers: Rise of the Beasts adalah seperti berikut:

Returning to the action and spectacle that have captured moviegoers around the world, Transformers: Rise of the Beasts will take audiences on a ‘90s globetrotting adventure and introduce the Maximals, Predacons, and Terrorcons to the existing battle on earth between Autobots and Decepticons.

Filem Transformers: Rise of the Beasts dijadualkan untuk tayangan di pawagam pada 8 Jun 2023.


KOMEN ANDA

Previous Post Next Post