[Video] Trailer Filem Cars 2 : Dijadualkan Pada Musim Panas 2011


Masih ingat dengan karakter Lightning McQueen? Ehh, lupa dah? Takpe mari aku freshkan balik memory korang. Banyak makan semut ni, sebab tu la pelupa. Heh.


Hah amacam, dah ingat dah? Bagus kalau dah ingat. Kalau tak ingat, nasib korang lah. Hahah.

Kali ni, Disney Pixar kembali dengan sequel, iaitu Cars 2. Tapi bukan tahun ni la. Dijadualkan tayangan pada tahun depan. Jadinya sebelum apa-apa, layan official trailer pun dah kira bagus kan?

No comments:

Powered by Blogger.